Werken met pastelkrijt

WORKSHOP WERKEN MET PASTELKRIJT
Je werkt een dag in mijn atelier.
Je kunt werken met een set Faber Castellkrijt (72 kleuren), een Rembrandt half set (90 kleuren) en een 60 kleuren Stabilo Carbothello pastelpotlodenset.
Er is (gekleurd) Pastelmatpapier 40 x 30 cm om op te werken. Uiteraard mag je je eigen papier en krijt ook meenemen. Eventueel zijn grotere maten Pastelmatpapier, 50 x 70 cm of 70 x 100 cm tegen kostprijs beschikbaar.

Er is een staande ezel aanwezig waar je zittende of staande aan kunt werken. Je kunt eventueel eigen werk meenemen wat je onderhanden hebt om verder aan werken; zie het als een studiedag.

In de workshop begeleid ik je in je werkproces. Mijn eigen manier van werken zal een grote rol spelen in de aanwijzingen die je krijgt. Ik laat je zien hoe ik mijn werk opbouw aan de hand van voorbeelden. Zowel bij een portret, dierenportret of landschap kun je zien dat de vrije kleurkeuze en vorm altijd belangrijk is.

Je kunt een portret maken maar ook een landschap of sfeerbeeld. Je werkt aan de hand van een geprinte A4 foto die je zelf meebrengt. De kwaliteit van de foto is hier wel belangrijk. Kleur, licht en donker spelen hier een belangrijke rol. Wil je liever intuïtief werken, zonder voorbeeld, lekker met alle soorten krijt “spelen”, dat kan óók!

Voor deze workshop is ervaring met het materiaal en met schilderen niet nodig.

KOSTEN
De kosten voor deze workshop dag bedragen € 145,00
Dit is inclusief het papier waarop je werkt, het gebruik van diverse merken pastelkrijt en pastelpotloden, lunch, koffie, thee, en wat lekkers.
Mijn atelier heeft ruimte voor 2 personen per workshop.
Dag en tijd: op zaterdagen, van 10:30 tot 16:00 uur (de deur staat open vanaf 10:00 uur)

Beschikbare data:
Zaterdag 15 juni (vol)
Zaterdag 29 juni (nog 1 plaats beschikbaar)
Zaterdag 6 juli
Zaterdag 27 juli
Zaterdag 3 augustus
Zaterdag 17 augustus
Zaterdag 31 augustus
Zaterdag 14 september
Zaterdag 28 september
Zaterdag 12 oktober

Op verzoek kan ik een andere dag van de week, óók zondag, plannen.
Heb je zelf een datum, bel of mail gerust!
Bel, app of mail gerust.


error: Inhoud beschermd/Content protected !!